DomůNezařazené8-9/10/2016 Turnaj v nohejbale a Zdejcinské posvícení

V sobotu 8.10. se uskuteční na nohejbalovém hřišti ve spodní části Zdejciny, Srandamač turnaj v nohejbale. Turnaj bude smíšený, tzn. 1 žena a 2 muži. Ženy si budou k sobě losovat hráče. Slavnostní zahájení začíná v 09:00. !!! Každý, at už začínající nebo pokročilí, je vítaný. Od toho je název SRANDAMAČ !!!
Stánek s občerstvením a pivem je na takové akci samozřejmostí.
Přijďte si užít sobotní dopoledne. At už si zahrát, nebo posedět s přáteli.

Po skončení a vyhlášení turnaje pokračuje volná zábava v hospodě U Holátek

V neděli 9.10 se koná tradiční Zdejcinské posvícení, při kterém se bude volit nový Rychtář s ročním mandátem. Začátek voleb startuje jako každým rokem odbitím 10 hodiny v hospodě U Holátek.
Všem mužům, kteří v minulosti ještě nevolili a chtějí se zůčastnit voleb důrazně doporučujeme, aby překročili práh hospody U Holátek ještě před 10 hodinou. Atomové hodiny nad dveřmi vstupu jsou nekompromisní, a tvrdě trestají každého opozdilce.
Ženy mají do 12 hodin vstup zakázán, zatímco mají povoleno(nakázáno z domova) uvařit/upéct svému voliči oběd hodný posvíceneckému hodování. Volební hlasování je velmi náročné a stojí spusty sil. Nenechte tedy své drahé polovičky hladovět. Spolu s doneseným/přivezeným obědem a odbitím 12hodiny je vstup volný bez rozdílu pohlaví a následuje volná zábava do večerních hodin pro všechny přeživší.

Všem přejeme příjemnou zábavu a doufáme ve velkou účast.
Team Zdejcina

Komentáře jsou zakázány.